БСП показа, че може да бъде социалния стълб в държавата

...
 БСП показа, че може да бъде социалния стълб в държавата
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП е единствената алтернатива

 _2024 izbori_v013

 

„ Българска социалистическа партия сподели, че може да бъде обществения дирек в страната с присъединяване си в ръководството. Доказаха го резултатите: Рекордна обществена стратегия в размер на 22 милиарда и поддръжка за фамилиите, възрастните хора, работещите. Министър на Българска социалистическа партия. Първи по промишлен напредък в Европа. Министър на стопанската система и вицепремиер на Българска социалистическа партия. Или министърът на туризма - в най-тежкото време, когато съветските туристи отхвърлиха чартърите и всичко се случи безусловно за един ден, нашият министър отиде в Полша, предоговори туристи, по-късно Институтът по туризъм регистрира в това тежко време растеж с 35 % ”.

Така лидерът на листите на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област и Габрово Иван Ченчев отговори на водещата на „ Лице в лице ” по какъв начин Българска социалистическа партия ще завоюва доверието на хората.

„ За да има страна, която да е постоянна - би трябвало да има хора. А за тези хора - би трябвало да се грижи страната. Вместо това, в разразилия се политически конфронтация – не виждаме някой да приказва за обществена поддръжка на хората, сещат се по акции някои от партиите, припознават някои неща, дори някои се пробват да ги откраднат. И когато Парламентът проработи – внезапно тематиките стават други, проблемите на деня стават други, един скандал запушва предходен скандал и по този начин всеки ден. И хората стават странична тематика. Но не и за Българска социалистическа партия ”, безапелационен бе Иван Ченчев.

„ Всички приказват за демографска злополука – и да, тя е злополука, от дълго време към този момент не е рецесия. А ограничения? Българска социалистическа партия предлагаме освобождение на младежите до 26 години от налог. Това е европейска процедура и тя работи в развитите страни ”, уточни социалистът и на репликата на водещата, че едно е да предлагаш, а друго да го реализираш, реагира: „ Реализирахме го. При това единствено за 7 месеца. Може би в случай че имахме 4 години щяхме да осъществяваме още – сигурно предлагането ни за безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години и възрастни хора над 75 ”.

Говорейки за демографската злополука Иван Ченчев добави: Едната област, в която съм лидер е втора по обезлюдяване. Във всичките села, а те не са малко - няма нито едно учебно заведение. Затова предлагаме – и подкрепяне на младежите, и на работещите родители с по-нисък приход. Когато Българска социалистическа партия участваше в ръководството яслите и детските градини бяха безвъзмездни, ето ви ограничения, ориентирани против това младите фамилии да могат да стъпят на краката си ”, добави лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област и Габрово.

„ Всеки позволява неточности. Сигурно и Българска социалистическа партия. Но не и изменничество. Няма по какъв начин да предадем гласоподавателите си и се прегърнем с ГЕРБ. Те са токсични – който се е прегърнал с тях, е изгорен политически ”, съобщи Ченчев и цитира реформатори, патриоти, АБВ, групировката на Бареков.

„ Българска социалистическа партия счита, че след изборите партиите би трябвало да седнат да посочат четири или пет национални цели, ясно написани, да се обединят към тях и да излъчат с избран времеви небосвод, период и задания, в случай че щете, програмно надпартийно държавно управление ”, уточни социалистът.

И в отговор на имитация на водещата, че в случай че това програмно държавно управление не се състои, а първата политическа мощ ГЕРБ сформират кабинет и поканят Българска социалистическа партия Ченчев реагира: „ Ние в сделка и в кабинет на ГЕРБ няма да влезем – тъй като са токсични, тъй като считаме, че не ръководят добре, тъй като имаме решение на конгрес, тъй като сме единствената опция в ляво и не можем да предадем гласоподавателите си. Хората гласоподават за първата политическа мощ, само че гласоподават и за Българска социалистическа партия. Ние, чудовищно политическо изменничество, каквото направиха сглобката – няма да правим ”, безапелационен бе лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” за София област и Габрово Иван Ченчев.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР